Omet al contingut

A l’abril, tornen els “30 dies amb bici”

Des d’Osona Amb Bici, et convidem a unir-te a la iniciativa “30 dies en bici“. És una campanya que anima a tothom, des de persones novelles fins a les més experimentades, a pedalar durant el mes d’abril. Participar és senzill i divertit, i aquí us expliquem com podeu ser part d’aquest moviment:

Com Pots Participar?

Pas 1: Uneix-te a la Comunitat de Ciclistes Alegres L’objectiu és fer servir la bici cada dia durant el mes d’abril. Tant si vas a treballar, com si va a comprar o simplement fas una volta, tot compta!

Pas 2: Mostra el Teu Suport Amb la Spokecard Descarrega i col·loca la Spokecard especial entre els radis de la teva bici. Això no sols personalitza la teva bici, sinó que també mostra el teu compromís amb el moviment.

Pas 3: Comparteix la Teva Història Utilitza les xarxes socials per compartir les teves aventures ciclistes. Pots fer tweets, publicar fotos i històries amb les etiquetes: #30diesenbici #30diesAMBbici #30díasenbici #30DEB #30daysofbiking #30DOB. Així, no sols inspirem altres a unir-se, sinó que també generem comunitat.

Pas 4: Participa en Esdeveniments Al web, existeix una llista d’activitats i esdeveniments relacionats amb el ciclisme durant tot el mes.

Pas 5: La Gran Celebració El dia 30, prepareu-vos per celebrar el vostre èxit i el de la comunitat ciclista. Serà un moment per recordar i compartir les experiències viscudes durant el mes.

Aquí tens més informació!