Omet al contingut

Sobre nosaltres

Et donem la benvinguda a Osona amb Bici, una associació sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible a la comarca d’Osona.

Ens constituïm amb la idea de fomentar el canvi cap a un model de mobilitat més respectuós amb el medi ambient i la salut de les persones, impulsant l’ús de la bicicleta com a eina principal per a aquesta transformació.

La nostra associació està formada per un grup de persones compromeses amb la mobilitat sostenible i amb el desig de construir una societat més sana i respectuosa amb l’entorn. Des de la nostra fundació, hem treballat incansablement per millorar les infraestructures urbanes i interurbanes, facilitant així l’ús quotidià de la bicicleta.

Què fem?

  • El nostre treball està orientat a promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, tant a nivell urbà com interurbà, a través de diverses activitats:
  • Campanyes de divulgació i comunicació: Treballem per augmentar la visibilitat de la bicicleta a través de campanyes de sensibilització i difusió de la informació.
  • Coordinació de projectes: Impulsem projectes que tenen com a objectiu la millora de les infraestructures per a bicicletes, com ara la creació de xarxes ciclables segures.
  • Col·laboració i participació: Treballem conjuntament amb altres entitats que comparteixen els nostres objectius per aconseguir un major impacte.
  • Investigació: Generem documentació i divulgació d’estudis relacionats amb la bicicleta i la mobilitat sostenible.