Omet al contingut

Osona amb Bici dóna la benvinguda a “Ride For Their Lives” al seu pas per la comarca

Des d’Osona amb Bici tindrem l’honor de rebre a la comitiva deRide For Their Lives” (RFTL) al seu pas per Vic.

Aquesta associació de professionals sanitaris pediàtrics, amb origen a Anglaterra, ha estat pedalant per Europa des del 2021 amb un missatge clar i potent: necessitem prendre mesures ara per combatre la contaminació de l’aire i la crisi climàtica, assegurant així un futur més sa per a la nostra infància.

Durant la seva estada a Catalunya, del 25 al 29 de setembre, RFTL visitarà diverses ciutats, incloent Olot i, per descomptat, Vic el dimecres dia 27.

La seva missió no és només pedalar, sinó també connectar amb professionals de la salut, entitats i comunitats educatives per compartir coneixements, experiències i inspirar accions locals en pro d’un ambient més net i sa.

I no acaba aquí! Coincidint amb la seva arribada a Barcelona el divendres 29 de setembre, participaran en un Bicibús escolar a primera hora del matí. Més tard, seran rebuts pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i culminaran la seva jornada amb una pujada conjunta en bicicleta fins a lHospital Sant Joan de Déu.

Des d’Osona amb Bici, volem animar-vos a que ens acompanyeu aquest dimecres 27 de setembre de 2023, a les 18.15h, al Parc del Puig dels Jueus.

Serà una oportunitat única per conèixer de prop a aquests inspiradors pediatres, aprendre més sobre la seva missió i, per què no, compartir una pedalada amb ells.

Etiquetes: