how to build your own website for free

Ser Sherpa d'Osona Bici és un honor. Contribueixes a dibuixar una xarxa ciclista que canviarà el futur de la mobilitat a la comarca.

Què has de saber abans de començar?

T'ho expliquem pas a pas:

1

Osona Bici és una iniciativa autogestionada i col·laborativa

Som un projecte sense ànim de lucre que no depèn de cap entitat. Això vol dir que l'activitat que duem a terme és absolutament altruïsta, autogestionada i totes les persones que hi participem ho fem amb la voluntat de contribuir al bé comú i lluitar contra l'emergència climàtica. Això també significa que ets absolutament responsable de la teva sortida amb bicicleta i que no estàs cobert per cap assegurança. És una proposta d'activitat que fem i et convidem a documentar-la; tal i com faries amb aplicacions com Wikiloc i altres guies online. 

2

Descarrega't el document de ruta abans de sortir

L'anomenem "Model d’avaluació de rutes ciclistes segures intermunicipals". Bàsicament és una guia que has d'imprimir i dur amb tu durant la sortida amb instruccions i algunes preguntes que has de contestar. Baixa el document aquí.

3

Puja la informació que has completat durant la ruta

Per fer-ho fàcil et demanarem una foto de cada plana del full que hagis omplert, fotografies de la sortida i la còpia del fitxer GPX que hagis generat amb l'app de tracking del teu telèfon mòbil. Puja la informació en aquest formulari.

4

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres escrivint-nos a info@obici.cat. Moltes gràcies per participar!!

Segueix-nos! #OBiciCat

Osona Bici (OBici) és una iniciativa popular, col·laborativa, sense ànim de lucre, amb la participació de la ciutadania i en col·laboració amb Cyclocat.cat . El web està publicat sota Llicència Creative Commons CC BY-NC-SA - 2019